Zandveldstraat 22, 5223 JE 's-Hertogenbosch

 

BroeklandSoft
Zandveldstraat 22
5223 JE  's-Hertogenbosch
06 - 22 30 18 36
info@broeklandsoft.nl


joomlacom

We hebben 543 gasten online

Joomla

BroeklandSoft maakt een mooie site voor u. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u niet voor iedere kleine verandering terug wilt naar de webdesigner. Dat kost tenslotte tijd en geld. Onnodig ook, want met een zogeheten CMS (Content Management System) kunt u dat zelf. En u heeft geen enkele technische kennis nodig.
Een content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Internet is een dynamisch medium. U zult regelmatig onderdelen van uw site willen verversen. Joomla! CMS is speciaal ontwikkeld om de inhoud van uw website te beheren. Het is een uiterst gemakkelijk, gebruiksvriendelijk systeem om uw website aan te passen. Joomla! wordt onder de voorwaarden van de GNU Pulic License gedistribueerd. 

Natuurlijk installeert BroeklandSoft dit CMS voor u en integreert het met uw huistijl, maar als dat eenmaal is gebeurd kan ieder aangewezen persoon de veranderingen doorvoeren. Een telefoonnummer veranderen, een tekst toevoegen of verwijderen, een nieuw product aanprijzen, een hele nieuwe pagina toevoegen: u kunt dat allemaal zelf. Zonder dat u bang hoeft te zijn dat het ontwerp van de site wordt aangetast.

Het bedienen van Joomla is net zo gemakkelijk als het gebruik van een tekstverwerker als Word. Een tekst maken of een plaatje toevoegen, opslaan, klaar. Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten.

De voordelen van Joomla! in het kort:

  • U bent onafhankelijk van uw webdesigner.
  • U kunt op elk gewenst moment de inhoud aanpassen.
  • Met een CMS kunnen ook meerdere mensen aan de website werken, zonder enige technische kennis.
  • U bepaalt wie waarmee bezig mag zijn of welke mensen toegang hebben tot bepaalde informatie.
  • De inhoud kan veranderen, maar de vormgeving van uw website blijft dezelfde.
  • Uw website groeit moeiteloos mee met uw bedrijf, dankzij het CMS.

BroeklandSoft vertelt u graag meer over Joomla! en wat dit voor uw organisatie kan betekenen.