Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/broeklandsoft/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Werkwijze
broeklandsoft.nl

Broeklandsoft

*webdesign en hosting*


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/broeklandsoft/public_html/templates/broeklandsoft2020/functions.php on line 188

Werkwijze

BroeklandSoft staat voor prachtige websites en voor kwaliteit. Maar misschien staan we wel het meeste voor onze persoonlijke benadering, waarbij iedere klant hoe klein of groot belangrijk voor ons is.

In een gesprek gaan we samen met u op zoek naar de doelstellingen en de mogelijkheden van uw project, zonder rookgordijnen. We peilen uw verwachtingen, gaan na wat de technische mogelijkheden zijn, en zetten dit om in een overzichtelijke website, symbiose, ondersteund door een vlotte dienstverlening, professioneel advies en duidelijke afspraken.

Bij BroeklandSoft implementeren we met plezier allerhande geavanceerde tools, op maat geschreven interactieve webapplicaties die de site dynamischer maken. En uiteraard kan uw website bekeken worden met alle browsers, versies en schermresoluties. Onze expertise staat volledig ten dienste van uw project, hoe moeilijk de realisatie van uw droomsite op het eerste gezicht misschien lijkt.

Kort samengevat gaan we bij BroeklandSoft als volgt te werk om uw website te ontwerpen:

  1. We hebben samen met u een vrijblijvend gesprek over de wensen en mogelijkheden van uw project.
  2. Er wordt een gedetailleerd plan opgemaakt, dat naar believen kan worden bijgestuurd.
  3. Eénmaal we het eens zijn geworden over het plan, worden de contracten ondertekend. Het project gaat dan van start.
  4. Tijdens de verscheidene fasen van het ontwerp kan u de vooruitgang op de voet volgen en waar nodig bijsturen. Uzelf of uw medewerkers worden actief betrokken bij het creatieve proces.
  5. Pas wanneer alles naar uw wens is, wordt het project voltooid en gelanceerd. Wij staan u met raad en daad bij om uw gloednieuwe website op internet te introduceren en te promoten.
  6. We komen een laatste keer bij u langs om u wegwijs te maken in het gebruik van de onderhoudsmodule, en daarna verlaten we het pand van wederom een tevreden klant.